Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Billedkunst: Spor

  Udtryk dig selv med farver og former. Eksperimenter med teknikker og materialer. På dette kursus arbejder vi med overskriften ’Spor’. Hvordan ser vi nye muligheder i ’gamle spor’ og hvordan udtrykker vi disse på vores egen måde - hvordan giver vi adgang til nye udtryk? Hvordan kan vi ud fra gamle fotografier/udklip bruge enkelte detaljer i en ny kontekst? Hvordan sætter vi spor i verden og hvad fortæller de om os?

  Med inspiration fra begrebet ’Parafrase’, opbygger vi vores egen billedbank og kigger på hvad øjet finder interessant – det kan være en komposition, et mønster, et udtryk, et symbol eller en farve som taler til os og som vi gerne vil arbejde videre med i vores egne værker. Vi vil på kurset læne os op af kunstneren Karin Mamma Anderson og lade os inspirerer af hendes kunstpraksis. Mamma Anderson bygger sin malerier op gennem referencer fra kunsthistorien, gamle fotografier, udklip m.v. og skaber poetiske fortællinger.

  Ugen baserer sig på øvelser og eksperimenter, oplæg, fælles samtale og personlig vejledning og det er dit eget individuelle udtryk, dine ideer og registreringer, som er med til at skabe processen. Det er tilladt er eksperimenterer med forskellige medier og materialer.

  Kurset er for alle - nybegyndere såvel som øvede. Medbring dit eget malergrej, lærreder, malertape, pensler, blyanter, olipasteller mm. Overvej også gerne at medbringe udklip, gamle bøger, fotografier, tidsskrifter eller hvad du ellers ligger inde med i forhold til kursets emne. Skolen har en lille butik, hvor du kan købe basisvarer: pensler, lærreder og maling. Værkstedsafgift på 100 kr. pr. uge

   

  Om Anne

  Anne Højer (f. 1992) studerer en kandidat i Æstetik og Kultur på Aarhus Universitet. Anne har gennem sin uddannelsesår været tilknyttet Trapholt - Museum for moderne kunst samt Metafora Studio Arts Program i Barcelona.

  ”Mit kunstneriske arbejde er hele tiden organisk. Gennem mit studie undersøger jeg hvordan forskellige fænomener spiller en rolle i vores samtid og hvordan de afspejles i kunsten, æstetikken og vores kultur. Jeg interesserer mig for formidling og kommunikation samtidig med, at jeg sideløbende arbejder med visuelle medier som maleri, tegning, blæk, oliekridt m.m. Min tilgang er undersøgende og mit udtryk udforsker grænsen mellem figuration og abstraktion, farver, form og tekstur.”       

  Anne var studerende på Engelsholm i efteråret 2017 og det er anden gang hun underviser på kurset TreToEngelsholm.

  Tags :

  TRETOENGELSHOLM: Billedkunst

  Pris fra:
  4.000 DKK

  Opstart:
  07-08-2022

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55