Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  TreToEngelsholm: Musikproduktion DemoLab

  På Demolab vil du lære at omsætte dine musikalske ideer og tanker til elektroniske musikproduktioner på computeren. Ultra-nørderi gemmer vi til en regnvejrsdag, for på DEMOLAB handler det om at skabe.

  Kurset henvender sig til dig, der ønsker at lege og eksperimentere i krydsfeltet mellem sangskrivning og musikproduktion. Om du har erfaring eller ej er underordnet. Kurset tager udgangspunkt i den enkelte deltagers individuelle niveau. Vigtigst er din lyst til at skabe musikalske skitser, som vi i fælleskab hjælpes ad med at få til at flyve. Vi vil bl.a. dykke ned i Basal Indspilningsprocedure og Mix-teknik, Kreativ Proces, Eksperimenterende Lydkilder/ Sampling og Remix-udfordringen. Sidstnævnte vil vi som hold fremvise til den afsluttende fernisering.

  Eneste krav: en computer med tilhørende musiskskabende program. 

  Undervisningen vil udelukkende foregå i musikprogrammet Ableton Live, som kan downloades til både Mac og PC gratis i en prøveperiode på 90 dage. (https://www.ableton.com/en/trial/) 

  Kursister bedes venligst downloade og installere programmet inden kursusstart.

  Så medbring dine favoritskitser og lad os se hvad demolaboratoriet kan gøre.

  Underviser på kurset er Andreas Stent. Andreas arbejder som både producer, sangskriver og DJ. og er selv tidligere elev fra sangskriverlinjen (F14/E14).

  Tilmelding åbner 1. april 2022, kl. 12.00

   

  Tags :

  TRETOENGELSHOLM: Musikproduktion

  Pris fra:
  4.500 DKK

  Opstart:
  07-08-2022

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55