Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Sangskrivning: Den gode sangs tjeneste

  På sangskrivning dykker vi ned i alt det, der får en sang til at blive hos os; historierne vi kan genkende os selv i, og melodierne der går lige i hjertet - eller måske på hjernen. Vi tager fat i noget så abstrakt, som inspiration kan være, med udgangspunkt i helt konkrete skriveøvelser.

  Vi starter dagen sammen med et oplæg, og en opfølgende snak om dagens tema, som fx. kan være melodiens opbygning, tekstens fortælling eller sangens form og helhed. Vi laver individuelle skriveøvelser for at idégenerere til at skrive en sang hver dag i løbet af kurset. Vi kigger på rammerne inden for en række forskellige genrers sangskrivning fra Ariana Grande til Annika Aakjær, for at se hvordan vi kan følge, udfordre eller måske ligefrem bryde dem. Der vil være rig mulighed for at få individuel feedback og sparring, og derudover skaber vi også et rum sammen, hvor vi nysgerrigt lytter og lærer af hinandens kompositioner.

  Kurset er både for dig, der skriver på analoge instrumenter og/eller computer (bruger du computer, bør du selv medbringe). 

  Om underviseren:

  Josefine Alstrup-Mathiesen arbejder som sangskriver, producer og artist. Hun er uddannet fra The Collective School of Music i New York, og udover sit kunstneriske virke arbejder hun som sangunderviser, hvor hun har forberedt elever til alt fra Scenekunstskolens optagelsesprøve til børnenes MGP. Som sangskriver har hun skrevet med en lang række andre kunstnere, så hun kender både processen ved at skrive med andre og på egen hånd. Hun har desuden tidligere erfaring som gæsteunderviser i sangskrivning på Engelsholm.

  “Det var faktisk netop et sommerkursus på Engelsholm, der for alvor fik mig til at se mig selv som sangskriver, og gav mig blod på tanden for at skrive mere. Jeg har altid skrevet sange, men det at være i så smukke omgivelser, og lære at se sangskrivning som et håndværk, var helt vildt for mig. Det er den nysgerrighed og udtryks-trang, jeg håber på at give videre på kurset i år.”

  Tilmelding åbner 1. april 2022, kl. 12.00

  Tags :

  TreToEngelsholm: Sangskrivning

  Pris fra:
  4.000 DKK

  Opstart:
  07-08-2022

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55