Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  TreToEngelsholm: VideoLab

  Dette er ikke et typisk kursus i at lave video. På Engelsholm VideoLab bliver illusionen af levende billeder dissekeret og vendt på hovedet. Vi søger en forståelse af den bagvedliggende teknologi, så den ikke bare bliver et redskab, men også en kilde til inspiration. Kurset er afledt af praksis på Engelsholm Højskoles linje Audiovisuel Kunst & VJing , og mange af de redskaber og metoder, der tages i brug, kommer derfra. Kurset tilrettelægges således, at nybegyndere kan prøve kræfter med videokunst, mens øvede kan udnytte den brede palette af software og hardware, Engelsholm råder over.

  I dette års udgave af VideoLab fokuserer vi på p rojection mapping; kunsten at projektere og tilpasse videobilleder på fysiske overflader. Teknikken ses mere og mere i installationskunsten , på lysfestivaler og til koncerter , men er slet ikke så avanceret at gå til som man skulle tro. Du vil lære at bruge projection mapping programmet MadMapper. Det betyder dog ikke at du skal sidde stille foran en skærm hele tiden . Uanset om det er papirfigurer, træer eller rennæsanceslotte man projekterer på, involverer processen en masse fysisk udstyr der skal flyttes og en tilpasning af det fysiske rum man ønsker at beskueren oplever. Vi arbejder på kurset hen imod at lave e n udstilling af vores processer og resultater for de andre deltagere på Tre-To-Engelsholm. Værkstedsafgift på 50 kr. pr. uge. Du skal medbringe din egen computer. Det behøver heller ikke være den nyeste model, og det er ikke væsentligt om du bruger Mac eller Windows. Det er dog vigtigt er at du er fortrolig med at bruge computeren , og at den har en port der kan forbindes med en projektor. På kurset vil du låne skolens licens til programmet MadMapper. Ved kursets afslutning skal denne licens fjernes fra din computer igen. Hvis du har spørgsmål til kurset, er du velkommen til at skrive til Marius på marius@engelsholm.dk .

  Om underviseren
  Marius har en BA i Visuel Kommunikation fra Danmarks Medie- & Journalisthøjskole og har arbejdet som freelancer med grafisk design og animation. Marius har tidligere bevæget sig indenfor tegning og fotografi, men hans hjerte brænder for live visuals og eksperimenterende digital kunst. Han har i mange år arbejdet som udøvende VJ og visuel kunstner med diverse bands og scenekunstgrupper.

  Særligt for kurset i uge 32
  Dette hold er en del af kurset TreToEngelsholm i uge 32, hvor der også er hold inden for fotografi, billedkunst, sangskrivning, musikproduktion, podcast, grafik, VJing, keramik, Vild analyse og kold glas. Kurset arrangeres i samarbejde med Engelsholm Elevforening. Kursusprisen er i denne uge lidt billigere end på de øvrige værkstedskurser, vi tilbyder hen over året. Fordi vi her fortrinsvist benytter os af kompetence tidligere elever som undervisere. De er nøje udvalgt, men for nogles vedkommende er det første gang, de prøver kræfter med at undervise her på skolen. Særpris for medlemmer af Elevforeningen Har du gået på Engelsholm Højskole i 12 sammenhængende uger eller mere, og er du medlem af Elevforeningen, får du ugekurset til en ekstra favorabel pris. Se mere her I den efterfølgende weekend er der træf for tidligere elever. De har deres eget program, men for nogles vedkommende dukker de op allerede fredag aften, så der bliver et mindre overlap, men ikke noget specielt indgribende.

  Tilmelding åbner 1. april 2022, kl. 12.00

  Tags :

  TreToEngelsholm: VJ VideoLab

  Pris fra:
  4.500 DKK

  Opstart:
  07-08-2022

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55