Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Dansk folkemusik

  Kurset henvender sig til dig, der gerne vil spille, synge og danse dansk folkemusik. Tag dit instrument med og brug en sommeruge på at spille sammen med rigsspillemand Poul Lendal (Bragr, tidligere Lang Linken gennem 45 år) og højskolelærer David Mondrup (Mallebrok), der tilsammen har duoen Væv.

  På kurset sørger vi for, at du får motioneret dit instrument. Du får lært nogle traditionelle danse, der hører til folkemusikken; du får chancen for at lære traditionelle sange både til lytning og kædedans og du får udvidet dit repertoire generelt set.

  Hovedarbejdet i løbet af ugen handler om at oparbejde et repertoire indenfor danseformer som polka, hopsa, kædedanse, schottish, vals, skæmteballader, sanglege og forskellige specialdanse.

  Hver morgen starter vi med at få kroppen, hjernen og hjertet i gang med sange, danse og lege fra dansk folkemusiks skatkammer.

  Folkemusikkens mangefacetterede historie bliver berørt i forbindelse med de numre, vi spiller. Poul og David er desuden altid åbne for en åbenhjertig samtale om folkemusikkens fortid, nutid og fremtid. Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte Poul og David på lendal@kabelmail.dk og david@engelsholm.dk Se David og Pouls musik på Soundcloud.

  Kurset er en del af kunstkurset i uge 28, hvor der også er hold inden for maleri, keramik, glaspustning, fotografi og smykkedesign.

  Folkemusik: Dansk – uge 28

  Pris fra:
  4.300 DKK

  Opstart:
  07-07-2019

  Varighed:
  7 dage

  Kom til rundvisning

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55