Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  VideoLab

   

  NB! Tilmelding til kurset åbner 1. april

   

  Dette er ikke et typisk kursus i at lave video. På Engelsholm VideoLab bliver illusionen af levende billeder dissekeret og vendt på hovedet. Vi tager afsæt i en forståelse af teknologien bag, så vi kan bøje reglerne og skabe videokunst som aldrig er set før.

  Kurset er afledt af praksis på Engelsholm Højskoles linje Audiovisuel Kunst & VJing, og mange af de redskaber og metoder, der tages i brug, kommer derfra. Kurset tilrettelægges således, at nybegyndere kan prøve kræfter med videokunst, mens øvede kan udnytte den brede palette af software og hardware, Engelsholm råder over.

  I dette års udgave af VideoLab fokuserer vi på programmering som et værktøj til at skabe levende billeder. Kurset tager afsæt i Processing, et programmerings-“sprog”, der er udviklet til at være let at forstå og hurtigt at skabe flot grafik med. Du behøver derfor ikke at have nogen som helst erfaring med programmering for at kunne deltage i kurset, kun lyst til at lære, hvordan du bruger din computer som et nyt, kreativt redskab.

  Sidst på ugen laver vi en udstilling af vores processer og resultater.

  Værkstedsafgift på 50 kr. pr. uge.

  Du skal medbringe din egen computer. Det er ikke væsentligt, om det er en Mac eller PC, så længe du er fortrolig med at bruge computeren. 

  Hvis du har spørgsmål til kurset, er du velkommen til at skrive til Marius på marius@engelsholm.dk.

  Særpris for medlemmer af Elevforeningen

  Har du gået på Engelsholm Højskole i 12 sammenhængende uger eller mere, og er du medlem af Elevforeningen, får du ugekurset til en ekstra favorabel pris. Se mere her

  I den efterfølgende weekend er der træf for tidligere elever. De har deres eget program, men for nogles vedkommende dukker de op allerede fredag aften, så der bliver et mindre overlap, men ikke noget specielt indgribende. 

   

  VideoLab

  Pris fra:
  3.500 DKK

  Opstart:
  08-08-2021

  Varighed:
  1 uge

  Tilmelding starter
  01-04-2021

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55