Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Vild analyse

  Aldrig har tiden været så moden til vild analyse som netop nu. Verden flyder over med symptomer og jo dårligere, vi er til at læse dem, jo mere synes de at gentage sig. Men hvor uddanner man sig til at bedrive seriøse og intervenerende samfundsanalyser? Ingen steder, men til gengæld er dette kursus chancen for at springe direkte ud i at skrive nogen. 

  Forløbet er en blanding af teori-oplæg, vilde analyser og en masse skriveøvelser. Vi skal analysere samfundssymptomer på kryds og tværs og tænke med og som hinanden. Det kan være, vi ender ud med at producere en masse klummer, en lille bog, en intervention eller en youtube-kanal, der analyserer sine subscribers. Det eneste, vi kan love, er, at der kommer mindst 1 vits om dagen, og at hverken Danland-brochuren, Tik Tok eller Donald Trump vil være den samme efter denne uge.

  Kurset er for enhver, der har lyst til at tænke, skrive og analysere i fællesskab.

  Om underviserne:

  Anders Ruby: Anders er analytiker og Ph.d. studerende ved Institut for Vild Analyse, og han har en kandidat i idéhistorie fra Aarhus Universitet. Derudover underviser Anders i elektronisk musik. Han er udøvende musiker, har mere end 10 års erfaring som musikproducer og har undervist på bl.a. Aarhus Kunstakademi og DIEM. Anders’ forskning fokuserer på elektronisk musik og kulturanalyse i et lacaniansk perspektiv. Han har bl.a. bidraget til bogen Det Ækle (Akademisk Forlag, 2018).

  Brian Benjamin Hansen: Brian er senioranalytiker ved Institut for Vild Analyse, ph.d. i filosofi, docent på VIA University College og medlem af og skribent for Center for Vild Analyse. Han forsker i filosofi, psykoanalyse, kulturanalyse og videnskabsteori. Senest har han udgivet bogen Handl! (med Henrik Jøker Bjerre, 2017). På nuværende tidspunkt arbejder han på et postdoc-projekt om kunst og galskab hos Museum Overtaci. 

  Særligt for kurset i uge 32

  Dette hold er en del af kurset TreToEngelsholm i uge 32, hvor der også er hold inden for fotografi, billedkunst, sangskrivning, musikproduktion, podcast, grafik, VJing, keramik, Vild analyse og glaspustning. Kurset arrangeres i samarbejde med Engelsholm Elevforening.

  Kursusprisen er i denne uge lidt billigere end på de øvrige værkstedskurser, vi tilbyder hen over året. Fordi vi her fortrinsvist benytter os af kompetence tidligere elever som undervisere. De er nøje udvalgt, men for nogles vedkommende er det første gang, de prøver kræfter med at undervise her på skolen.

  Særpris for medlemmer af Elevforeningen

  Har du gået på Engelsholm Højskole i 12 sammenhængende uger eller mere, og er du medlem af Elevforeningen, får du ugekurset til en ekstra favorabel pris. Se mere her

  I den efterfølgende weekend er der træf for tidligere elever. De har deres eget program, men for nogles vedkommende dukker de op allerede fredag aften, så der bliver et mindre overlap, men ikke noget specielt indgribende. 

  Vild analyse

  Pris fra:
  3.500 DKK

  Opstart:
  08-08-2021

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55