Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Vild analyse

   

  NB! Tilmelding til kurset åbner 1. april

   

  Aldrig har tiden været så moden til vild analyse som netop nu. Verden flyder over med symptomer og jo dårligere, vi er til at læse dem, jo mere synes de at gentage sig. Men hvor uddanner man sig til at bedrive seriøse og intervenerende samfundsanalyser? Ingen steder, men til gengæld er dette kursus chancen for at springe direkte ud i at skrive nogen. 

  Forløbet er en blanding af teori-oplæg, vilde analyser og en masse skriveøvelser. Vi skal analysere samfundssymptomer på kryds og tværs og tænke med og som hinanden. Det kan være, vi ender ud med at producere en masse klummer, en lille bog, en intervention eller en youtube-kanal, der analyserer sine subscribers. Det eneste, vi kan love, er, at der kommer mindst 1 vits om dagen, og at hverken Danland-brochuren, Tik Tok eller Donald Trump vil være den samme efter denne uge.

  Kurset er for enhver, der har lyst til at tænke, skrive og analysere i fællesskab.

  Særpris for medlemmer af Elevforeningen

  Har du gået på Engelsholm Højskole i 12 sammenhængende uger eller mere, og er du medlem af Elevforeningen, får du ugekurset til en ekstra favorabel pris. Se mere her

  I den efterfølgende weekend er der træf for tidligere elever. De har deres eget program, men for nogles vedkommende dukker de op allerede fredag aften, så der bliver et mindre overlap, men ikke noget specielt indgribende. 

  Vild analyse

  Pris fra:
  3.500 DKK

  Opstart:
  08-08-2021

  Varighed:
  1 uge

  Tilmelding starter
  01-04-2021

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55