Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Engelsholm VideoLab

  Dette er ikke et typisk kursus i at lave video. På Engelsholm VideoLab bliver illusionen af levende billeder dissekeret og vendt på hovedet. Vi tager afsæt i en forståelse af teknologien bag, så vi kan bøje reglerne og skabe videokunst som aldrig er set før.

  I denne første udgave af Engelsholm VideoLab bearbejder vi kollektivt et afsluttet videoværk gennem forskellige processer. Med moderne redigeringssoftware, analoge videosynthesizere og alt derimellem remixer vi os frem til nye og ukendte dimensioner.

  Kurset er afledt af praksis på Engelsholm Højskoles linje Audiovisuel Kunst & VJing, og mange af de redskaber og metoder, der tages i brug, kommer derfra. Kurset tilrettelægges således at nybegyndere kan prøve kræfter med videokunst, mens øvede kan udnytte den brede palette af software og hardware Engelsholm råder over.

  Sidst på ugen laver vi en udstilling af vores processer og resultater.

  Værkstedsafgift på 50 kr. pr. uge.

  Der er ingen krav til udstyr. Det vil dog klart være en fordel at medbringe en computer, og eventuelt videoudstyr du kunne have lyst til at tage med – om det er et gammelt analogt videokamera eller en modular synthesizer er underordnet!

  Hvis du har spørgsmål til kurset er du velkommen til at skrive til Marius på marius@engelsholm.dk.

   

  VJing: Engelsholm videoLab – venteliste

  Pris fra:
  3.300 DKK

  Opstart:
  02-08-2020

  Varighed:
  1 uge

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55