0

RATING

David Mondrup

Stilling: Lærer

Fag: Elektronisk musik

Uddannelse & baggrund:

David er diplomuddannet rytmisk pianist fra Det Jyske Musikkonservatorium. Han har siden sin studietid primært arbejdet med elektronisk musik og folkemusik, både som udøvende, som producer og som underviser.

Han er mere eller mindre opfinderen af faget elektronisk musik, som han i sin tid startede op på Vestbirk Højskole. Der er formodentlig ikke nogen musiklærere i kongeriget, der har undervist SÅ mange timer i faget som David. Heldigvis for eleverne synes han ikke, at han er helt færdig med at opfinde faget, så pioner-ånden lever i bedste velgående.

David har således RIGTIG mange studerende, udøvende og uddannede elektroniske musikere på samvittigheden, som den centrale figur, han har været i det elektroniske musikmiljø.

For tiden er han programmør, musiker og producer i folktronica bandet Mallebrok. Han udgav desuden i 2007 albummet Folktronic under kunstnernavnet monsdrum, og i 2011 albummet Songtronica i samarbejde med sangskriveren Martin Høybye.

David arbejder for tiden udover på Engelsholm også på Det Jyske Musikkonservatoriums elektroniske afdeling, hvor han vejleder de studerende i deres praktik og underviser i pædagogik og formidling. Han er derudover aktiv som workshopholder.

Mail : david@engelsholm.dk

Web : www.monsdrum.com

nd_learning_meta_box_teacher_header_img