Legatansøgning til Mads Langer og Engelsholm Højskoles legater for sangskrivere åbner

Det er med stor glæde, vi kan meddele, at overskuddet fra Engelsholmkoncerten 2019 har gjort det muligt at uddele to legater i 2020 til sangskrivere.

– Mads Langer-legatet på 40.000 kr. uddeles til en sangskriver, der modtager beløbet og tilbydes rådgivning bl.a. til optimering af legatpengene af Mads Langer samt relevante branchefolk. 

 Engelsholm Højskole-legatet til fuld finansiering af et efterårssemester på højskolens sangskriverlinje. Værdi: ca. 32.000 kr.

Du kan godt søge begge legattyper.

Sådan søger du

Du kan søge begge legater ved at:

  1. Skrive en kortfattet, motiveret ansøgningstekst med oplysninger om dit kunstneriske virke samt en kort beskrivelse af de ideer eller projekter, du søger til.
  2. Anføre 1-2 links til fx din hjemmeside eller Youtube. Links skal gå direkte til den side, hvor oplysningerne findes.

Ansøgningsfristen var 13. marts. Vinderne får direkte besked ultimo april og offentliggøres senere på engelsholm.dk, Engelsholmkoncertens instagram samt Engelsholms Facebookside

Mads og Engelsholm vil gerne takke Sanne Salomonsen, Claus Hempler og Hjalmer samt alle medvirkende for en enestående indsats ved Engelsholmkoncerten 2019.

Foto: Jesper Hansen.

Engelsholm Højskole

Engelsholm er Danmarks smukkest beliggende højskole og et unikt sted at arbejde med fantasien, eksperimentet, den gode melodi, kunsten og håndværket. Kerne-DNA'et er kreativt skabende linjefag inden for kunst, musik og design – og et klassisk dannelsesprojekt. På Engelsholm finder du undervisning i særklasse, et stærkt fællesskab og grobund for faglig og personlig udvikling.

FÅ NYT FRA ENGELSHOLM

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om korte kurser, kulturelle arrangementer, elevhistorier og højskolelivet. Nyhedsbrevet er til dig, der har været på højskole, gerne vil på højskole eller som bare er Engelsholm-fan.