Artist in residence

Artist in residence på Engelsholm Slot – højskolen for kunst og musik.

Find ro og inspiration til dit kunstneriske arbejde. Vi giver kost og logi og stiller evt. værksteder til rådighed.*

Engelsholm Højskole tilbyder ophold til professionelle og studerende indenfor kunst, design, kunsthåndværk, arkitektur og musik. Hvis du har behov for ro og smukke omgivelser til at udvikle dit kunstneriske arbejde, alene eller i en gruppe, så stiller højskolen sine værksteder og lokaler til rådighed.
Engelsholm Højskole råder over værksteder til fremstilling af smykker, ovnformet glas, glaspustning, maleri, foto, serigrafi og keramik, hvilket muliggør projekter af tværfaglig karakter samt en række rum med klaver.
Opholdet er typisk af 1-2 ugers varighed, hvor du udover værkstedsplads får kost og logi ganske gratis.
Der er kun udgifter til materialer.

*for at bruge værkstederne, skal man i udgangspunktet være selvkørende i det specifikke værksted. Man kan ikke forvente, at der er mulighed for at blive assisteret.

Send os en ansøgning med en projektbeskrivelse samt billeder eller henvisning til egen hjemmeside. Lad os gerne vide, såfremt du ønsker et længerevarende ophold. Eventuelle spørgsmål kan rettes til forstander Jakob Bonderup på jakob@engelsholm.dk eller tlf. 2040 8898 . Ansøgninger kan mailes/sendes hele året til

Engelsholm Højskole

Att: Jakob Bonderup

Engelsholmvej 6

7182 Bredsten

Danmark

jakob@engelsholm.dk

Engelsholm Højskole

Engelsholm er Danmarks smukkest beliggende højskole og et unikt sted at arbejde med fantasien, eksperimentet, den gode melodi, kunsten og håndværket. Kerne-DNA'et er kreativt skabende linjefag inden for kunst, musik og design – og et klassisk dannelsesprojekt. På Engelsholm finder du undervisning i særklasse, et stærkt fællesskab og grobund for faglig og personlig udvikling.

FÅ NYT FRA ENGELSHOLM

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om korte kurser, kulturelle arrangementer, elevhistorier og højskolelivet. Nyhedsbrevet er til dig, der har været på højskole, gerne vil på højskole eller som bare er Engelsholm-fan.

Find os her: