Nyheder

Nyeste post

  • Mads Langer og Engelsholm Højskole uddeler legater

    Mads Langer og Engelsholm Højskole uddeler legater

    Mads Langer og Engelsholm Højskole uddeler legater Det er med stor glæde, vi kan meddele, at overskuddet fra Engelsholmkoncerten 2018 har gjort det muligt at uddele to legater i 2019 til sangskrivere. – Mads Langer-legatet på 50.000 kr. uddeles til en sangskriver, der modtager beløbet og tilbydes rådgivning bl.a. til optimering af legatpengene af Mads Langer […]Læs mere »

Engelsholm Højskole

Engelsholm er Danmarks smukkest beliggende højskole og et unikt sted at arbejde med fantasien, eksperimentet, den gode melodi, kunsten og håndværket. Kerne-DNA'et er kreativt skabende linjefag inden for kunst, musik og design – og et klassisk dannelsesprojekt. På Engelsholm finder du undervisning i særklasse, et stærkt fællesskab og grobund for faglig og personlig udvikling.

Ric

Engelsholm er et vidunderligt sted, hvor der både er plads til at drømme og til at afprøve sine drømme. Konfronteret med så smuk natur, rum til kreativ udfoldelse og de lærerige udfordringer der vokser af et højskole-fællesskab, er det svært ikke at blive et bedre menneske.

Ric Nitsch
Elev på linjerne elektronisk musik og sangskrivning i 2012-2013 og 2018

FÅ NYT FRA ENGELSHOLM

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om korte kurser, kulturelle arrangementer, elevhistorier og højskolelivet. Nyhedsbrevet er til dig, der har været på højskole, gerne vil på højskole eller som bare er Engelsholm-fan.

Find os her: