Nyheder

Nyeste post

  • Perfekt uperfekt: Glasskulpturer kommenterer på perfekthedskulturen

    Perfekt uperfekt: Glasskulpturer kommenterer på perfekthedskulturen

    Perfekt uperfekt: Glasskulpturer kommenterer på perfekthedskulturen Værkstederne på Engelsholm er ved at koge over af virkelyst, og der arbejdes hårdt på ideer, eksperimenter og processer på alle elevernes afsluttende projekter. Dem viser vi frem til årets store sommerudstilling den 22.-23. juni. En af de elever, der knokler i værkstedet er Nanna Lynderup, som har gået på linjefaget FormLab siden […]Læs mere »

Engelsholm Højskole

Engelsholm er Danmarks smukkest beliggende højskole og et unikt sted at arbejde med fantasien, eksperimentet, den gode melodi, kunsten og håndværket. Kerne-DNA'et er kreativt skabende linjefag inden for kunst, musik og design – og et klassisk dannelsesprojekt. På Engelsholm finder du undervisning i særklasse, et stærkt fællesskab og grobund for faglig og personlig udvikling.

Ric

Engelsholm er et vidunderligt sted, hvor der både er plads til at drømme og til at afprøve sine drømme. Konfronteret med så smuk natur, rum til kreativ udfoldelse og de lærerige udfordringer der vokser af et højskole-fællesskab, er det svært ikke at blive et bedre menneske.

Ric Nitsch
Elev på linjerne elektronisk musik og sangskrivning i 2012-2013 og 2018

FÅ NYT FRA ENGELSHOLM

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om korte kurser, kulturelle arrangementer, elevhistorier og højskolelivet. Nyhedsbrevet er til dig, der har været på højskole, gerne vil på højskole eller som bare er Engelsholm-fan.

Find os her: