Marketing- og kommunikationsmedarbejder søges af Engelsholm Højskole!

Vi søger en medarbejder, der er visionær, iderig og som har lyst til at formidle historien om Danmarks smukkeste højskole.

Stillingen er som minimum en halvtidsstilling og du indgår i et administrationsfællesskab med forstander, viceforstander, forretningsfører, bogholder og kursusadministrator. Ansættelse senest pr. 1.11. og gerne før.

Skolens værdigrundlag lyder som følger:
Med kunsten som optik undersøger vi verden; skabende, nysgerrigt og kritisk med afsæt i gensidigt forpligtende fællesskaber og på et solidt fagligt fundament. Denne åbne, inkluderende og udforskende tilgang danner grundlag for vores syn på det enkelte menneske, de fællesskaber vi bygger, og den samtid vi er en del af.

En hovedopgave er at formidle højskolelærernes fagligt/pædagogiske projekter på en loyal og samtidig salgsbar måde, så vi kan opretholde en god belægning på vores kurser.
Derfor er dine samarbejds- og lytteevner vigtige, og det vil også kræve, at du er proaktiv i forhold til at samle ”historier” om højskolelivet.
På Engelsholm er hovedparten af højskolelærerne selv udøvende kunstnere indenfor deres linjefag.

 

Vores 3 vigtigste ”varer” er:

-Lange kurser på 18-24 ugers varighed. Gennemsnitsalderen for eleverne er 22-23 år

-Korte ugekurser. Ca. 9 om året. Aldersgruppen her er blandet, men generelt højere.

-Udadvendte kultur- og udlejningsaktiviteter. Bl.a. udlejning af vores nye ”Agerumslade” og den store årlige Engelsholmkoncert med op til 3000 tilskuere i slotsparken.

Det er en fordel men ikke et krav, at du har erfaring fra højskole eller lignende skoleformer.

På Engelsholm går høj faglighed hånd i hånd med højskolelivet.
Linjefagene er højt prioriteret med tre hele undervisningsdage om ugen, og vi underviser både i faget og i et bredt alment dannende perspektiv. Det er væsentligt, at skolens udtryk afspejler begge disse elementer samt det sociale liv.

 

Vi har brug for en medarbejder som har nogle af følgende kompetencer:

–   Fortrolighed med og forståelse af SoMe som kommunikationsplatform. Hovedparten af marketing afvikles her.

–   Erfaring med opdatering, design og udvikling af hjemmesider – og meget gerne erfaring med WordPress

–   Har blik for og meget gerne kompetencer indenfor grafisk design

–   Kan lægge og følge en effektiv og tydelig kommunikationsplan

–   Har erfaring med brug af MailChimp som afsæt for nyhedsbreve og brugerdatabase. Nyhedsbreve udfærdiges typisk i samarbejde med forstander

–   Formår at prioritere opgaver i en hverdag, der aldrig er ensformig og ofte byder på flere potentielle opgaver, end der er tid til.

–   Evner at analysere og handle på data – særligt fra vores digitale platforme

–   Har mod på at indgå i det almindelige højskoleliv både som formidler, kollega og menneske. Så har du andre evner/fag i bagagen, er vi også nysgerrige på det.

 

Vi tilbyder:

  • Samarbejde med dygtige kolleger.
  • Et meningsfyldt arbejde på en kunsthøjskole med et pulserende kreativt liv.
  • Halvtids ansættelse med budgetansvar
  • Fleksible arbejdstider og mulighed for selv delvis at planlægge din arbejdstid.
  • Løn efter gældende takster for højskoleområdet og pensionsordning.
  • Fordelagtig sundhedsordning og god madordning.

 

Sådan søger du

Ansøgning, cv samt relevante bilag sendes til engelsholm@engelsholm.dk senest 11.9. kl.12.00
Samtaler finder sted tirsdag 15.9. om eftermiddagen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte forstander Jakob Bonderup på jakob@engelsholm.dk eller 20408898.
Yderligere info om skolen på www.engelsholm.dk

 

Om Engelsholm

Engelsholm er Danmarks smukkest beliggende højskole og et unikt sted at arbejde med fantasien, eksperimentet, den gode melodi, kunsten og håndværket. Kerne-DNA’et er kreativt skabende linjefag inden for kunst, musik og design – og et klassisk dannelsesprojekt. På Engelsholm finder du undervisning i særklasse, et stærkt fællesskab og grobund for faglig og personlig udvikling.


Der ikke andre ledige stillinger, men:

du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Det kan du gøre på engelsholm@engelsholm.dk

Engelsholm Højskole

Engelsholm er Danmarks smukkest beliggende højskole og et unikt sted at arbejde med fantasien, eksperimentet, den gode melodi, kunsten og håndværket. Kerne-DNA'et er kreativt skabende linjefag inden for kunst, musik og design – og et klassisk dannelsesprojekt. På Engelsholm finder du undervisning i særklasse, et stærkt fællesskab og grobund for faglig og personlig udvikling.

Ric

Engelsholm er et vidunderligt sted, hvor der både er plads til at drømme og til at afprøve sine drømme. Konfronteret med så smuk natur, rum til kreativ udfoldelse og de lærerige udfordringer der vokser af et højskole-fællesskab, er det svært ikke at blive et bedre menneske.

Ric Nitsch
Elev på linjerne elektronisk musik og sangskrivning i 2012-2013 og 2018

FÅ NYT FRA ENGELSHOLM

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om korte kurser, kulturelle arrangementer, elevhistorier og højskolelivet. Nyhedsbrevet er til dig, der har været på højskole, gerne vil på højskole eller som bare er Engelsholm-fan.

Find os her: