Kreativ og selvstændig køkkenassistent/kok

Indrykket 

Kunne du tænke dig at arbejde i køkkenet på Engelsholm Højskole, hvor vi har fokus på:

  • Økologi – vi har sølvmærket (60 – 90%) i økologi og laver mad fra bunden med udgangspunkt i sæsonens råvarer.
  • Bæredygtighed – vi bruger gerne lokale producenter, og har fokus på madspild og sortering af affald.
  • Vegetarisk og vegansk mad.

På Engelsholm Højskole har vi en afslappet jargon imellem kollegaer og elever i hele huset.

Engelsholm Højskoles køkken udvikler sig hele tiden og følger med i hvad særligt de unge mennesker ønsker, og hvad der ellers sker på markedet. Vi prøver gerne nye ting af.

Det er en forudsætning, at du elsker at lave mad og kan acceptere, at det går stærkt, men også at du kan lide at kommunikere med kursisterne.

I køkkenet er – ud over dig – to køkkenassistenter og din nærmeste leder. Ud over det bruger vi lokale unge mennesker i opvasken og tidligere elever som køkkenmedhjælpere bl.a. under korte (uge-)kurser hvor serviceniveauet er lidt højere.

Vi laver på daglig basis mad til ca. 100 kursister og kollegaer, hvoraf ca. 40 er vegetarer/veganere.

Din arbejdstid bliver de fleste uger fra 7-14.30 og hver 3. lørdag fra 11-19.
Ud over det er der enkelte uger, hvor der forekommer aftenvagter fra 12-22 og weekendarbejde lidt oftere, men det bliver varslet i god tid.

Stillingen er på 37 timer. Tiltrædelse hurtigst muligt.
Løn efter kvalifikationer.

Hvis du har spørgsmål kan du rette henvendelse til Køkkenleder Janni Emborg på 7588 3555.

Vi glæder os til at høre, hvad du kan bidrage med og hvad du brænder for at udvikle i et spændende højskolekøkken. Send din ansøgning til janni@engelsholm.dk inden d. 20. september, samtaler vil finde sted d. 23/9 kl. 9-15.

______________________

Engelsholm Højskole

Engelsholm er Danmarks smukkest beliggende højskole og et unikt sted at arbejde med fantasien, eksperimentet, den gode melodi, kunsten og håndværket. Kerne-DNA'et er kreativt skabende linjefag inden for kunst, musik og design – og et klassisk dannelsesprojekt. På Engelsholm finder du undervisning i særklasse, et stærkt fællesskab og grobund for faglig og personlig udvikling.

Ric

Engelsholm er et vidunderligt sted, hvor der både er plads til at drømme og til at afprøve sine drømme. Konfronteret med så smuk natur, rum til kreativ udfoldelse og de lærerige udfordringer der vokser af et højskole-fællesskab, er det svært ikke at blive et bedre menneske.

Ric Nitsch
Elev på linjerne elektronisk musik og sangskrivning i 2012-2013 og 2018

FÅ NYT FRA ENGELSHOLM

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om korte kurser, kulturelle arrangementer, elevhistorier og højskolelivet. Nyhedsbrevet er til dig, der har været på højskole, gerne vil på højskole eller som bare er Engelsholm-fan.

Find os her: