Rejsegilde på den nye Agerumslade

Der er nu for alvor tegn på, at Engelsholm Højskole har ambitioner om at blive en endnu bedre højskole. Spærene på den nye Agerumslade er rejst, og den 24. oktober holdt vi rejsegilde for den nye sal, som skal bruges til nogle af alle de kulturelle arrangementer, såsom ferniseringer og intimkoncerter, der er på Engelsholm. Når salen står færdig, kan den rumme 300-400 personer.

Omkring 200 mennesker kiggede forbi skolen til fællessang, øl og pølser, hvor forstander Jakob Bonderup traditionen tro takkede håndværkere, arkitekter, rådgivere, fundraisinggruppe og fonde for det store arbejde og en vellykket start på byggeprojektet. Også byggepladslederen, formanden for Engelsholms bestyrelse og arkitekten holdt taler.

Agerumsladen er rejst som en del af et større byggeprojekt på Engelsholm, som skal bringe skolen tilbage til slottets storhedstid i 1700-tallet. Byggeriet af Agerumsladen er første del af Engelsholms ambitiøse byggeprojekt i fem faser. Projektets grundidé er at genfortolke det oprindelige slotsanlæg. Første spadestik blev taget 6. april, og Agerumsladen står efter planen færdig omkring december 2020.

Læs mere om byggeriet på Engelsholm Højskole her >>

Fotos: Christina Møgelvang Mosegaard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Engelsholm Højskole

Engelsholm er Danmarks smukkest beliggende højskole og et unikt sted at arbejde med fantasien, eksperimentet, den gode melodi, kunsten og håndværket. Kerne-DNA'et er kreativt skabende linjefag inden for kunst, musik og design – og et klassisk dannelsesprojekt. På Engelsholm finder du undervisning i særklasse, et stærkt fællesskab og grobund for faglig og personlig udvikling.

FÅ NYT FRA ENGELSHOLM

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om korte kurser, kulturelle arrangementer, elevhistorier og højskolelivet. Nyhedsbrevet er til dig, der har været på højskole, gerne vil på højskole eller som bare er Engelsholm-fan.