Vinderen af årets højskolelegat er fundet

Vinderen af dette års højskolelegat er fundet: Kaja Klüssmann. 

Kaja er sangerinde og har lavet musik altid. Valget faldt på Kaja fordi de skitser, hun sendte ind afslørede et yderst interessant potentiale, og det var en meget glad Kaja, som forstander Jakob Bonderup fik i røret, da han ringede for at overbringe den gode nyhed:

“Jeg blev helt vildt glad for at høre, at jeg havde vundet legatet. Jeg har fundet ud af, at det lave musik er det, der gør mig glad. Jeg vil gerne blive sindsygt god til at skrive tekster, så jeg glæder mig meget til opholdet på smukke Engelsholm. Det bliver en helt ny verden for mig, og jeg ser frem til at møde en masse mennesker, som vil det samme som mig, og til at opleve højskolelivet, musikken og alt det sociale hver dag.”

Personlighed afgjorde valget

Om valget af Kaja sagde pre-juryen, der bestod af skolens lærerteam Bjarke Porsmose og Christian Hjelm: 

“Der er en søgen efter et moderne og personligt udtryk. Hun går op i tekstskrivningen og vil gerne blive bedre til produktionen. Vi fornemmer personlighed og en tiltalende afslappethed i hendes musik. Det gjorde os vældigt nysgerrige, og det virkede helt oplagt at give hende højskolelegatet, så vi kunne give hende muligheden for at komme nogle skridt videre med sin proces i det frugtbare sangskrivermiljø, der er på Engelsholm.”

Vi glæder os til at byde Kaja velkommen på efterårssemesteret, som starter 15. august.

Engelsholm Højskole

Engelsholm er Danmarks smukkest beliggende højskole og et unikt sted at arbejde med fantasien, eksperimentet, den gode melodi, kunsten og håndværket. Kerne-DNA'et er kreativt skabende linjefag inden for kunst, musik og design – og et klassisk dannelsesprojekt. På Engelsholm finder du undervisning i særklasse, et stærkt fællesskab og grobund for faglig og personlig udvikling.

FÅ NYT FRA ENGELSHOLM

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om korte kurser, kulturelle arrangementer, elevhistorier og højskolelivet. Nyhedsbrevet er til dig, der har været på højskole, gerne vil på højskole eller som bare er Engelsholm-fan.